Select Page

Mistet brev fra Neal Cassady til Jack Kerouac Ledet til auksjonen igjen

Det 16 000 ordbrevet skrevet av Neal Cassady, som bidro til å inspirere Jack Kerouacs ‘On the Road.’ Kreditt Reuters

Et rammende 1950 canada goose dame brev fra Neal Cassady til Jack Kerouac som canada goose jakke dame bidro til å inspirere ‘On the Road’ vil bli auksjonert neste måned av Christie’s i New York, tilsynelatende å bringe en 18 måneders lovlig canada-goose-jakker.com kamp over sitt eierskap til slutt.

Det 16.000 ordbokstavet, canada goose outlet som har et estimat canada goose herre på $ 400.000 til $ 600.000, ble ansett som tapt før det oppstod i de kasserte filene til Golden Goose Press, en nå avsluttet liten San Francisco-utgiver, canada goose jakker herre og oppført canada goose jakke herre for salg av et auksjonshus i Sør-California i 2014. Denne auksjonen ble suspendert etter Kerouac-eiendommen og Cassadys barn sa at de var eierne.

Missivet, kjent som canada goose victoria Joan Anderson brev, etter en kvinne canada goose norge som Cassady beskrev et amorøst forhold til, hadde canada goose jakker dame kun vært kjent fra et fragment, tilsynelatende gjentatt av canada goose salg Kerouac, som ble publisert i 1964. I et intervju i 1968 sa Kerouac at han hadde fikk ideen om stilen på veien fra hvor godt gamle Neal Cassady skrev bokstavene til meg, all første person, rask, canada goose gal, konfessionell, helt seriøs, all detaljert, med ekte navn i hans tilfelle, men det var bokstaver. ‘

‘Det var den største teksten jeg noensinne så, bedre enn noen i Amerika, eller i det minste nok til å gjøre Melville, Twain, Dreiser, Wolfe, jeg vet ikke hvem som snur i graven deres,’ sa Kerouac.

Etter å ha mottatt brevet, lånte Kerouac det til Allen Ginsberg, som passerte det videre til en annen canada goose victoria parka dikter, som bodde på en husbåt, som ‘mistet brevet, canada-goose-jakker overbord, antar jeg,’ sa Kerouac. I stedet ble det sendt til canada goose jakke Golden Goose kontor for mulig publisering, men gikk ubemerket i flere tiår, ifølge Christie s.

Brevet vil være på offentlig visning fra og med 31. mai i Seattle, San Francisco, Los Angeles og deretter New York, hvor salget vil bli avholdt 16. juni.

En versjon av denne artikkelen vises i utskrift på 05/30/2016, på side C3 i NewYork-utgaven med canada goose trillium overskriften: Letter That Helped Inspire u2018On Roadu2019.