Select Page

Han in Carbonite Hidden Door

Dit is een beetje vreemd. Ik moncler sale heb veel van moncler jas dames de concepten uit andere handleidingen over verborgen boekenkastdeuren geleerd, maar ik heb er zelf ook moncler jas sale een paar toegevoegd.

het concept is een moncler jassen heren sale ingebouwde boekenkast die kan draaien om een ​​ingang naar een kamer te onthullen.

Toen mijn huis werd gebouwd, bespaarde ik wat geld moncler jassen op binnendeuren door bogen te laten moncler dames installeren. dit is best cool voor open ruimtes zoals mijn eetzaal moncler jas heren en speelkamer, maar niet zozeer voor mijn theater. je hebt het echt donker nodig om van een film te genieten. In 2018 moncler mijn hoofd heb ik nagedacht over het moncler heren toevoegen van een gewone deur, maar toen zag ik een instructie voor het gebruik van IKEA-boekenkasten als een moncler outlet verborgen deurpartitie en klikte op wat ik wilde doen.

Het doel was om een ​​verborgen deur te krijgen, mijn liefde voor moncler nederland Star Wars te mixen en het theater te sluiten.

De totale kosten van Aprroximate waren ongeveer $ 150

(kleine snelle bewerking hier, voor de duidelijkheid, het is $ 150 exclusief Han, wat als het een doe-het-zelfbeeld is een paar dollar zou kunnen zijn of een op maat gemaakt of zelfs gelicentieerd product zou kunnen zijn $$$$$.

Ik wilde een ingebouwd uiterlijk, met 3 secties. dit stelde me in staat om de bepaalde boekenkast mijn ‘deur’ te laten zijn

Mijn aanpak was om een ​​manier te vinden om de boekenkasten statisch te laten lijken, maar open te rollen wanneer nodig. Om fatsoenlijke klaringen te moncler sale hebben, heb ik ervoor gekozen om de boekenkasten weg te ruimen en 5.5 ‘kaarten als versiering te gebruiken.

In deze foto ziet u dat de boekenrekken redelijk uit elkaar zijn geplaatst, maar de platen helpen om ze er als één geheel uit te laten zien.

Ik gebruikte hoekbeugels en leg er een bord bovenop. dit monclersale helpt bij het stabiliseren van de planken en biedt een top draaipunt voor de centrale boekenkast (waar ik later op in zal gaan) Stap 3: De deur laten ‘zwaaien’

Oké, hier wordt het een beetje lastig, de moncler jassen heren sleutels van een verborgen deur zijn de moncler jas dames sale scharnieren die verborgen moncler jassen dames sale moeten blijven. Er zijn een paar manieren moncler jas heren sale om dit aan moncler outlet sale te pakken, als je deur naar binnen zwaait, kun je gewoon de scharnieren op de achterkant plaatsen. Ik wilde echter moncler jassen outlet dat mijn deur moncler uitverkoop naar buiten zwaaide zodat het carbonietblok zichtbaar is als je de deur opent.

Ik heb hier en daar wat trimmen toegevoegd. Let op waar de deur opengaat en dat je trim de beweging van de deuren moncler jassen dames niet belemmert. Dit was een beetje moncler jas outlet een vergissing voor mij.