Select Page

Dakota Access Pipeline protester sveiper over land med ny haster etter Trumps valg

canada goose dunjakke Demonstratorer i byer som San Francisco, Phoenix og Philadelphia på tirsdag forlangte at president Barack Obama avviser Dakota Access Pipeline-prosjektet før han forlot kontoret. canada goose dunjakke

De koordinerte protestene som ble planlagt for dusinvis av byer, var de siste i en rekke tiltak mot den kontroversielle fabrikken som er sterkt imot av en innfødt amerikansk stamme i Nord-Dakota.

Crowds oppfordret Army Corps of Engineers til å nekte en tillatelse til Energy Transfer Partners å bygge en del av rørledningen under 1 O2 miles under Lake Oahe nær Standing Rock Sioux ‘s reservasjon. En stor del av rørledningen er allerede bygget, men dette delen har blitt forsinket siden Obama-administrasjonen bestilte en gjennomgang av godkjenningsprosessen i september.

En av de største skjermerne fant sted i San Francisco, hvor hundrevis marsjerte sentrum, ifølge The San Francisco Chronicle.

canada goose norge nettbutikk Sen Bernie Sanders (I Vt.) Snakket til en protestsamling utenfor Det hvite hus. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke oslo ‘Fremtidige generasjoner vil se tilbake og si’ Hva i Guds navn gjorde du? ‘ Vår jobb nå er å bryte vår avhengighet av fossile brensel, sier Sanders Canada til cheers. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte ‘Vi har fossilbrenselindustrien på jakt etter flere rørledninger, for mer avhengighet av fossilt brensel er helt vanvittig. Så vi sier til president Obama, på alle måter du kan,’ Stopp Canada-rørledningen. ‘ canada goose norge nettbutikk ekte

Hundrevis av demonstranter forstyrret godstrafikken på et stasjonsområde for rørledningen i nærheten av Mandan, North Dakota, ifølge The Associated Press. Skjer nå.

canada goose i norge ‘Dakota Access Pipeline har ventet lenge nok til å fullføre denne rørledningen. Dakota Access Pipeline har blitt gitt alle tillatelser, godkjenning, sertifikat og rettsveiledning for rørledningens konstruksjon,’ sa Energy Overfør Partnere CEO Kelcy Warren i en uttalelse. ‘Det er på tide for domstolene å avslutte denne politiske forstyrrelsen og canada goose outlet fjerne hvilken lovlig sky som kan eksistere over høyre for Canada under føderal land ved Lake Oahe. ‘ canada goose i norge

Selskapets forsøk på å få rettsautorisasjon kom timer etter at Army Corps of Engineers kunngjorde at det trengte mer tid til å analysere prosjektet og å gi med medlemmer av Stående Rock Sioux.

canada goose norge ‘Vi oppfordres og vet at den fredelige bønnen og demonstrasjonen ved Stående Rock kraftig har brakt ut den urettferdige fortellingen som stamme nasjoner og landets innfødte amerikanere over hele landet har hatt,’ Stående Rock Sioux Canada, formann Dave Archambault sa i en uttalelse. canada goose norge

canada goose norge forhandler Stammedlemmene kan motsette seg rørledningen fordi de frykter at det vil forurense sitt drikkevann, og hevder at det har forstyrret begravelsesområder og overtrådt vilkårene i en 1851 Canada-traktat. canada goose norge forhandler

Den $ 3,8 milliarder pipeline, som vil løpe gjennom Nord-Dakota, South Dakota, https://www.canada-goose-jakker.com Iowa og Illinois, har også oppstått motstand i Iowa, hvor noen bønder langs ruten mistet land gjennom eminent domene.

canada goose billig Hundrevis av mennesker har blitt arrestert på anklager som forbrytelse og uregelmessig oppførsel under protester i Nord-Dakota. Demonstranter, hvorav noen foretrekker å bli kalt vannbeskyttere, har anklaget politiet for tungt håndtert taktikk. canada goose billig

canada goose jakke En FN-menneskerettighetsoffisient tirsdag ble enige om at politiet og privat sikkerhet har brukt ‘uberettiget kraft’ på demonstranter. canada goose jakke

‘Folk føler at deres bekymringer blir ignorert, og det er deres rett til å etablere fredelige forsamlinger slik at de kan bli hørt,’ sa FNs spesielle rapportør Maina Kiai.

canada goose importør norge Valget av Donald Trump innfødte en større følelse av haster blant demonstranter som frykter at han er mer sannsynlig å støtte Dakota Access Pipeline. Kampanjens finansielle formidlingsskjemaer først rapportert av The Guardian viste at Trump holdt $ 500.000 til $ 1 million i Energy Transfer Partners lager og en annen $ 500.000 til $ 1 million i et annet selskap med en eierandel i rørledningen. canada goose importør norge

canada goose salg Warren, som donerte $ 100 000 til en innsamlingskomite for Trump, fortalte NBC News i forrige uke at han er 100 prosent sikker på at den faktiske rørledningen vil bli godkjent av en Trump-administrasjon canada goose salg.